VLAAMS FRITESHUIS 'T BRINKJE

VLAAMS FRITESHUIS 'T BRINKJE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1695 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vlaams Friteshuis 't Brinkje. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 22:51 Zoals gewoonlijk klopte de bestelling niet ! Laaste keer dat ik hier bestel
31 jul 2022 om 10:51 De frites waren goed. De salade kwam gewoon bij de groothandel vandaan en de kip vond ik niet lekker. En er zaten nog botjes in. Al met al voor 10 euro vond ik de kwaliteit matig.
28 jul 2022 om 20:16 Bezorging top. Eten top. En bloedheet. Zeer goed verpakt allemaal. Misde alleen de zout op de patat. Voor de rest heerlijk
25 jul 2022 om 8:03 Heerlijke patat en goed en warm bezorgd.
24 jul 2022 om 20:47 Droge taaie friet
21 jul 2022 om 22:57 matig echt alles de snacks en de shakes
20 jul 2022 om 20:31 Voor de 3 keer klopte mijn bestelling niet Ik ga hier niet meer bestellen En veelste lang gewacht op me bestelling !
18 jul 2022 om 11:20 was allemaal goed
14 jul 2022 om 21:46 Grote porties en goed gevulde bakjes saus! Weer van genoten!
12 jul 2022 om 20:43 Was lauw
12 jul 2022 om 14:29 Heerlijk gegeten
11 jul 2022 om 19:47 Alles was keurig goed verpakt en afgedekt en daardoor warm bij aflevering. Berehap was super lekker.